Retourneren

Consumenten hebben een bedenkingsperiode van 14 werkdagen om zonder een reden op te geven het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk en restanten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wil je de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand retouradres. Kunstgrasgroothandel zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan je terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden ook in dit geval niet terugbetaald.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan kunstgrasgroothandel kenbaar te worden gemaakt. Stuur hiervoor een e-mail naar info@kunstgrasgroothandel.eu of vul onderstaand formulier in.  Vermeld hierbij a.u.b. in ieder geval jouw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die je wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer je ons de reden hiervan laat weten. Je bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw bankrekeningnummer nodig met vermelding van IBAN en BIC/Swift nummer van uw bank.

Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Kunstgrasgroothandel hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan je terugbetaald.

retour

Adresgegevens:

Kunstgrasgroothandel
Herlaarhof, 1
1980 Eppegem

België