Gratis verzending vanaf 600 euro voor België en Nederland======> Snelle levering op afspraak =======> Veilig online betalen

Poolhoogte 40mm

Kunstgras Mechelen 40 FAMILYTOPPER

€ 34,50 € 25,99
Poolhoogte 40mm

Kunstgras Mechelen 40 FAMILYTOPPER

€ 34,50 € 25,99

Ons kunstgras Mechelen is geschikt voor verschillende toepassingen. De verschillende kleurtinten zorgen voor een zeer naturel uitzicht. Om aan ieders wensen te voldoen hebben we grassen met verschillende hoogtes en kleurtinten.

Het resultaat dat u bekomt is dag in dag uit een mooie frisgroene tuin, die u enkel comfort bezorgt. Onderhoud, sproeien, bemesten, vechten tegen het onkruid behoren tot de verleden tijd.

 

Hoe maak ik de beste keuze?

 
Kunstgras is een zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk product dat voor ontzettend veel comfort zorgt. Door de populariteit is er de dag van vandaag een groot aanbod op de markt.

 

De kwaliteit, toepassingsgebied en een correcte plaatsing zorgen ervoor dat u maximaal kan genieten van uw prachtige tuin.

Bepaal eerst waarvoor u het kunstgras wil gebruiken.
Door de talrijke toepassingsmogelijkheden gaande van een groen terras, een prachtige tuin tot zelfs wandbekleding is het van essentieel belang dat u eerst onderzoekt welk type kunstgras geschikt is voor uw project.

Laat u bij uw keuze gerust bijstaan door onze experten, ons advies is gratis en vrijblijvend.

 

Hou rekening met het totaalpakket. Een goede ondergrond is van essentieel belang, de stabiliteit en de waterdoorlaatbaarheid zullen de duurzaamheid van de plaatsing bepalen.

Bespaar in uw budget nooit op de ondergrond, de aanleg hiervan is éénmalig en is bepalend voor het eindresultaat van uw project.

 

 

Kortom:

 

  1. Bepaal het doel van uw project. Bestudeer goed de toepassingsgebieden alvorens een keuze te maken
  2. Zorg voor een stabiele waterdoorlatende ondergrond
  3. Laat u bijstaan door een specialist