Kunstgras aan groothandelsprijzen

Gepubliceerd op 20 november 2022 om 14:03

Kwaliteitsvolle kunstgrassen aan lage prijzen, hoe doen we dit?

Eerst en vooral willen we duidelijk zijn over onze kwaliteit. Wij bieden deals aan, maar enkel van de beste kunstgrassen op de markt. Wij kopen geen stocks op van slechte kwaliteit die vervaardigd zijn met goedkope materialen.

Wij zoeken constant de beste deals op de markt, dit om onze klanten de mogelijkheid te bieden om kwaliteit te kopen aan groothandelsprijzen.

Wij hebben stockdeals die in grote aantallen aangekocht worden, dit allemaal om u de beste prijs te kunnen bieden.

Onze manier van werken is gebaseerd op een economisch voordeel voor onze klanten. Wij hebben geen showroom, geen secretaresse, geen firmawagens, geen energiekosten, enz.... die overal wel bij in de verkoopprijs van het product zitten. Wij komen aan huis en geven gratis advies, tijdens ons bezoek kan u de stalen bekijken. Via onze website kan u een gratis stalenpakket aanvragen en kan u rustig vanuit uw tuinstoel een keuze maken.

Niet onbelangrijk is dat u het gras onmiddellijk in uw tuin kan kiezen, u kan de stalen tegen uw terras houden om een hoogte te kiezen en u ziet de grassen in daglicht. Daglicht is belangrijk, want grassen hebben onder kunstmatig licht (lampen) een andere kleur. Kunstgrassen die in een showroom gekozen worden, hebben meestal een andere uitkomst in uw tuin.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.